Moderaator: Moderaatorid
freazer kirjutas:tahate öelda, et kui teil on mingi särk seljas, siis kõik inimesed hakkavad kohe küsima, mida see tekst seal tähendab? mul ei ole siiamaani ühegi särgiga olnud nii, et keegi küsib mis see kiri või logo tähendab, särk ju nagu särk ikka igal inimesel..
freazer kirjutas:tahate öelda, et kui teil on mingi särk seljas, siis kõik inimesed hakkavad kohe küsima, mida see tekst seal tähendab? mul ei ole siiamaani ühegi särgiga olnud nii, et keegi küsib mis see kiri või logo tähendab, särk ju nagu särk ikka igal inimesel..
ranno kirjutas:freazer kirjutas:tahate öelda, et kui teil on mingi särk seljas, siis kõik inimesed hakkavad kohe küsima, mida see tekst seal tähendab? mul ei ole siiamaani ühegi särgiga olnud nii, et keegi küsib mis see kiri või logo tähendab, särk ju nagu särk ikka igal inimesel..
Kui ma mingi klubi särki kannan, siis ikka nagu natuke nagu heast tundest, vahest isegi kerge uhkusega, et olen selle klubi liige ja see annab ka nagu positiivset ühtekuuluvustunnet. Neid suvalise logoga särke on mul niigi piisavalt ja milleks mulle siis sellist ühte juurde?
freazer kirjutas:oehh.. ja kui mõni inimene küsikski, so what, minu arust mõttetu vaielda selle üle kas keegi küsib sult mis su särgi peal kirjas on. Kui ei viitsi kellegile seletada, ära kanna siis seda särki ja asi vasja..
ja rix, mis juhtus,, depressioon?..kuripoiss.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline